Gravid bassin

- GRAVIDITETS TRÆNING - fra 14. Graviditetsuge

Vil du gerne styrke din krop under graviditeten er træning i vand helt ideel. Vandet fjerner belastningen fra kroppen så den føles meget lettere, og skaber for mange en større velvære ved bevægelse samt større bevægefrihed.

Vi vil i træningen have fokus på både kondition, styrke, udstrækning og afspænding og vil benytte forskellige redskaber i vandet. Øvelserne tilpasses den enkelt, hvis der er behov for dette.

Træningen er relevant både for dig som ønsker at vedligeholde og/eller opbygge styrken i kroppen under graviditeten, men også for dig som har bækkenløsning eller smerter fra lænd og bækken. Mange oplever at træningen i det varme vand lindrer symptomer i bækkenet.

Du kan starte træningen fra 14-graviditetsuge og træne frem til fødslen.

Der vil max være 10 deltagere på holdet, hvilket betyder at der er plads til at tage individuelle hensyn og give individuel vejledning i øvelserne, hvor det er nødvendigt.

Træningen foregår i varmtvandsbassinet i Birkerød Svømmehal. Bassinet er ca. 34 grader.

Tidspunkt:     Tirsdage kl.10.00 - 10.30 eller kl. 10.30 - 11.00

En prøvetime koster 175 kr.

Det er muligt at træne på henvisning fra egen læge, hvis denne skønner det er relevant. Herved opnås tilskud fra sygesikringen og fra ”Danmark”

Pris uden henvisning kr. 175 kr. pr. gang

Instruktør på holdet: Fysioterapeut Emilie Rohde

For interesse, kontakt klinikken på telefon 45816861 eller pr. mail  info@birkerodfys.dk

Generel information vedr. vores varmtvandsbassin i Birkerød Svømmehal

Indgang :

Indgang er bagom svømmehallen, forlængelse af skaterbanen - gennem handikap indgangen, tryk på døren, så åbner den automatisk.

Medbring vand :

Husk tage en vandflaske med ind til bassinet, dog må den ikke være af glas.

Afbud :

Du får en plads på holdet der kører fast samme tid hver tirsdag, og vær da obs på at der skal meldes afbud senest inden kl.9 samme dag.

Skriv til mail.: info@birkerodfys.dk

Vi har efterfødselshold der kører onsdage på klinikken, ved fysioterapeut Mette Skov Garval - læs evt. mere her på klinikkens hjemmeside, eller skriv til os