Træningscenter

Træn lige når du vil for 200,- pr. måned

Styrk dine muskler i træningcenter

Vi har det nyeste træningsudstyr fra SportsArt og Teca

Træningscenter

Træn lige når du vil for 200,- pr. måned

TRÆNINGSCENTER - Desværre er der sket en fejl vedr. abb. maj - I vil få tilbagebetalt beløbet. Træningscenter stadig Lukket

TRÆNINGSCENTER stadig LUKKET - pt. til 15/5-2020 Alle medlemsskaber er sat i bero

ONLINE TRÆNING - Facebook : HELT GRATIS- Søg efter : Træning hos FysioDanmark, anmod om medlemsskab - så er du igang

Med et Keycard til vores træningsafdeling, får du mulighed for også at træne udenfor de almindelige åbningstider i klinikken.

Vi har modernet og nyt træningsudstyr og kan selvfølgelig også tilbyde dig professionel hjælp med din træning, form opbygning og anden skadesforebyggelse.

Vi har praktisk erfaring fra vores samarbejde med en række sportsklubber bla. FC København, Birkerød Fodbold, Holte Håndbold, Birkerød Svømmeklub (SIGMA) indenfor træning, skades-forebyggelse, behandling og genoptræning af alle typer af skader.

Træningsfaciliteter

Vi har det nyeste træningsudstyr fra SportsArt og Teca. Romaskinen er Concept 2.
Centeret er indrettet med alle relevante træningsmaskiner, frie vægte samt løbebånd, cykler og cross-trainer. Derudover har vi en masse forskelligt udstyr til træning af balance (trampolin, balancebræt, balancepude, softstep mm.)

Bagerst i træningslokalet har vi en mindre afdeling, hvor der kan klædes om. Der er ikke mulighed for at bade.

Priser og åbningstider

Det koster kr. 200,- pr. måned at træne i vores center. Som éngangsudgift skal der betales kr. 75,- for nøglekort der benyttes til at åbne døren i træningscenteret.
En personlig programlægning af vores fysioterapeuter koster kr. 350.-
For indmeldelse i træningscentret, kontakt os på telefon eller på Klinikken i receptionens åbnings tid. ( Man-torsdag 8-14.30 - fredag 8-14 ) Tlf. 45 81 68 61

Åbningstider i træningscenteret:

Mandag - torsdag: kl. 06:00-22:00
Fredag kl. 06:00-19:00
Lørdag-søndag: kl. 07:00-19:00

Keycard

Med nøglekortet har du adgang til træningscenteret udenfor vores normale åbningstider. Du kører blot kortet igennem en kortlæser der er ophængt udenfor døren og døren låses op.
Kortet er personligt.