Knæhold

KNÆHOLD
Knæholdene hos FYSIODANMARK BIRKERØD henvender sig til dig med knæproblemer, uanset om du er opereret eller skal behandles konservativt. Holdene er derfor sammensat af patienter med blandede knæskader. Herunder før/efter rekonstruktion af korsbånd, menisk-læsion, artroskopi (kikkertundersøgelse), diffuse knæsmerter m.m..

Har du artrose (slidgigt) i dine knæ, vil vi anbefale klinikkens GLAiD-hold.

Der tilbydes indledningsvis en individuel konsultation hos en fysioterapeut indeholdende interview og forundersøgelse af dit knæ, samt individuel rådgivning.
Træningen indeholder typisk opvarmning efterfulgt af specifikke styrke- og stabilitetsøvelser for knæet, herunder balance og koordination. Der gøres brug af både, store og små bolde, klude og elastikker m.m. Afslutningsvis vil der som udgangspunkt være udspænding.
Formålet med træningen er at øge knæets styrke og stabilitet, for på den måde at behandle og forebygge yderligere gener omkring knæet.

PRAKTISK INFORMATION
Træningen finder sted hos FysioDanmark Birkerød i vores træningscenter i stueetagen eller i den store nye afdeling i kælder etagen.

Antallet af deltagere vil være 5-10 på et hold.

Det er både muligt at træne med eller uden henvisning fra egen læge, herved opnås tilskud fra sygesikringen og fra "Danmark".

TRÆNINGSTIDER

Tirsdag  kl. 16.00 - 17.00 ved fysioterapeut Anne Sofie Buschardt

 Fredag  kl. 08.00 - 09.00 ved fysioterapeut Anne Sofie Buschardt

Hvis interesseret - kontakt klinikken på mail : info@birkerodfys.dk, med navn og tlf. nummer